Foto: Liney Photo Foto: Liney Photo

Familjehjärtat

Hej! Jag som driver Familjehjärtat heter Sara Pålsson och är 30 år. Jag bor i Norrköping/Söderköping med min man och våra 4 barn.

Drivkraften till att starta detta var då jag själv insåg hur tufft det kan vara att vara gravid för första gången och alla val man ställs inför. Ibland upplevde jag att jag inte fick all den information jag hade behövt för att göra informerade val. Det är många gånger jag tänkt för mig själv ”varför har Inge berättat detta för mig”. Jag önskar att ska sig trygga med sina beslut som rör det viktigaste vi har här i livet,  familjen. 

Här kommer du att hitta evidensbaserad kunskap om såväl graviditet, förlossning och postpartum tiden. Kunskap som ännu inte alltid nått ut till den kommersiella vården. 

Hos mig kan du få ett helkoncept med stöttning under graviditet för att bearbeta oro, rädsla eller kanske smärtsamma krämpor med mera. Förlossningsförberedande kurser för att få den kunskap och de verktyg som behövs för att ha så bra förutsättningar som möjligt att uppnå en positiv förlossningsupplevelse som möjligt. Under förlossningen får du som födande och som partner stöd av mig som doula.  Ni kan sedan få olika typer av utbildningar som rör er och ert barn under postpartum tiden. Har du förlossningsrädsla eller upplevt en traumatisk förlossning kan du som gravid och/eller som partner boka tid för terapi. Vi kan tillsammans arbeta för att ni ska få en så positiv upplevelse som möjligt.

Jag anser att alla familjer ska få ta de beslut som de anser är bäst för deras familj. Jag vill stötta familjen i deras val och utifrån det skräddarsy information och kunskap som ger dem möjlighet till att uppfylla sina val.


Med kärlek och värme Sara


Utbildningar

Doula utbildning via trygg förlossning, godkänd av Organisationen för doulor i Sverige (ODIS). 

Bära barncoach via Nära bäbis

Föräldrastödjare inom Babypottning via Nära bäbis.

Aktiv Baby och Rebzo instruktör via Aktiv Baby, Xana de Silvia.

Akupressur för birthworkers - NADA öronakupressur & kroppsakupressur för graviditet, förlossning och postpartum Via Aktiv baby och Förlossningsgruppen. 

Amningsrådgivare via Amningshjälpen.

Oxytocinutbildning av Kerstin Uvnäs Moberg

Socionom examen via Örebro universitet.

Grundläggande psykoterapi utbildning inom KBT via Psykologpartners. 

Under utbildning till Förlossningspedagog via Familjestunden, godkänd av ODIS.