Foto: doTERRA

Eteriska oljor

Är du nyfiken hur eteriska oljor skulle kunna förbättra din hälsa? Skulle du vilja ha kraftfulla naturliga verktyg som har en djupgående effekt på alla kroppens system som din dagliga självomsorgsrutin?

Vad är eteriska oljor?

Om du någonsin har haft doften av en ros, har du upplevt de aromatiska egenskaperna hos eteriska oljor. Dessa naturligt förekommande, flyktiga aromatiska föreningar finns i frön, bark, stjälkar, rötter, blommor och andra delar av växter. Eteriska oljor ger växter skydd mot miljöfara och spelar en roll i växtbestämning. Förutom deras inre fördelar för växter och att de är vackert doftande för människor, har eteriska oljor länge använts för matlagning, skönhetsbehandling och hälso-och sjukvårdspraxis.

Eteriska oljor är säkrare, effektivare och billigare än de syntetiska alternativen vi har för dagliga hälsoutmaningar.

En livsstil med eterisk olja kommer att öka immunförsvaret, stödja matsmältningen, förbättra sömnkvaliteten, balansera humöret och hormonerna och hjälpa dig att leva en livsstil med låg giftighet.

Vad vill du förbättra?

Tänk på vad du vill arbeta med. Tre områden i ditt liv, hälsa och känslor du vill förbättra. Vad vill du ändra? Vad vill du känna mer av?

När du vet det, kontakta mig och boka en 30-minuters introduktion och översikt över oljorna. Vi räknar ut vad du behöver och det bästa sättet för dig att börja. Jag skickar ett gratis oljeprov - Mitt jobb är att vägleda dig!

Så här kommer vi att göra:
När vi vet att oljorna fungerar för dig ger jag dig en introduktion till eteriska oljor och hur du använder dem. Sedan väljer vi vilket kit eller kollektion du vill börja med. Vi kommer att skapa ett grossistkonto för dig och jag blir din olje-mentor (för livet)! Mitt jobb är att utbilda dig så långt jag kan och ditt jobb är att utbilda dig ytterligare.

Du är här för att ta ägande av din hälsa och ditt välbefinnande!

För att se de olika kiten som finns att köpa klicka på länken, https://media.doterra.com/se/sv/flyers/enrolment-kits.pdf

Hur
använder jag eteriska oljor?
Eteriska oljor används för ett mycket brett utbud av emotionella och fysiska välbefinnande. De kan användas en enda olja åt gången eller i komplexa blandningar på en av tre metoder:

  • Aromatisk
    Vissa eteriska oljor kan, när de diffunderas, vara mycket stimulerande, medan andra kan vara lugnande och lugnande. Diffusera eteriska oljor kan också rena och rena luften från oönskade lukt.
  • Lokal
    Eteriska oljor absorberas lätt i huden och kan appliceras på ett säkert sätt lokalt.
  • Inre
    Vissa eteriska oljor har en rik kulinarisk historia och kan användas som kosttillskott för riktad välbefinnande.

Eteriska oljor är både spännande och lovande när det gäller att ta hand om din egen och din familjs hälsa. Oavsett om du applicerar eteriska oljor topiskt, njuter av de aromatiska fördelarna genom att sprida eller ta eteriska oljor internt, är de positiva effekterna av eteriska oljor gränslösa.

Det är därför du vill se till att de eteriska oljorna du använder kan leverera sitt löfte. Du vill se till att du väljer eteriska oljor för deras styrka och deras renhet.

Foto: dōTERRA